Loša vijest za čokoljupce
5
Čokolada bi uskoro mogla postati luksuzna roba
Komentari (11)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Moji ljudi, ovo je ozbiljan problem :D
Putnik u taxiju je bio prvi put u gradu i svidjela mu se crkva pa potapša vozača po ramenu kako bi ga nešto i pitao!Vozač zaurla,izgubi kontrolu nad autom, umalo udari autobus,popne auto na pločnik,jedva izbjegne pješake i stane cent ispred izloga!Na to će putnik:Oprostite, nisam ni slutio da bi Vas lagani dodir po ramenu mogao tako uplašiti.U vašem gradu vas vjerovatno često pljačkaju!Vozač:Ma idi u pi*ku mate rinu.Danas mi je prvi dan kao taxista.Zadnjih 20 godina vozio sam mrtvačka kola..
bice negdje drugo uzgoj pa sta ... nisu ljudi glupi ,eto spali smo na afriku sad ...
meni je cokolada i sad luksuz ...
bitn je da ima rahatlokuma...od njega se salgija najbolje dize...
2014. cemo se rokat cokoladom u venu po parkovima
Pa nece se klima samo tamo promijeniti. Moze se onda saditi u regijama gdje je trenutno temperatura 2,3 stepena manja. Pa vlade SAD i ostalih jacih zemalja vec decenijama imaju takve planove pa me cudi ko placa ova smetljarska naucna istrazivanja.
TEXT NIGDJE VEZE PRVO SOUTH AMERICA IMA CACA KOLIKO HOCES..VENEZUELA GUATEMALA.COLUMBIA ITD.....SAMO JEDUTE COKOLADU I NO SIKI RIKI
oni zato nemaju drzavu za covijeka.....
jes vidio ti to globalno zatopljenje ccc valja mi zenu i djecu i - pravac njemacka
e danas sam se vratio iz makedonije ,u sarajevo,,,bio sam na nekom seminaru pa smo na izlet isli u tiranu,,,narode pa nemogu da vjerujem tirana i albanija je za nas sprdnja ,ali mi smo jednih sigurno 10 do 15 godina iza,,,a tirana i sarajevo ma nemogu se porediti ,,,