Komentari (50)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
bez šećera, a slatko...čista hemija.
sok na "razmućivanje" napravljen od zohve ili drijenjka u kućnoj radinosti vještački zaslađivači izazivaju lijenost crijeva, a s tim ide povišen holesterol, gojaznost, dijabetes tip 2...da ne peglam više@JoseDeLaMata
E ovo jos nisam vidio - "zohva" :-))) Caj od "zohve".
PRIKAŽI ODGOVORE (6)
neka hvala.
@BosmalBoyy2 hahahah.. kako tek onda ja da znam
@BosmalBoyy2 jesi li konzumirao kakve psihoaktivne droge :) ?
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Nova CocaCola ima i novi slogan: Neke čudne materije teku mi kroz arterije
Nema sacera al zato ima aspartama koliko volis. :)
Aspartam = srcani udar
Fruktozni sirup umesto secera.Ovaj sirup je jako opasan jer izaziva rak i puno je jeftiniji od secera.Ako se vec trujete raznim sodama onda bolje piti secer.
davno prevaziđeni napitak koji opstaje samo zbog extra jakog marketinga
Bolje šećer nego aspartam i ostali zaslađivači,... to su gori otrovi od šećera. Uz to niko ne spominje štetnost fruktoznog sirupa dobivenog iz kukuruza kojim zaslađuju sokove i koji uzrokuje dijabetes.
Jeli iko primjetio da su Jevreji proizveli ijedan prehrambeni proizvod sa prirodnim materijama? Sve je vještačko sa neobičnim okusima, mirisima, bojama i drugim specifičnim efektima koji zamamljuju potrošače da ih i dalje konzumiraju. Ko je ikada jeo njihovo meso, ribu, čisto mlijeko i mliječne proizvode i još mnogo toga? Oni su vješti prodavci iluija i obmane.
Coca cola je u padu... Ljudi masovno prestaju da piju ovaj otrov, ja ga odavno vec ne pijem ne samo colu vec i fantu pepsi sprite....itd
otrov i sa secerom i bez
sastav: šećer 70%
da skidam koroziju u organizmu,mjera