Komentari (28)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Pametni rusi, i jeste smeće !!!
Pa valjda reklame sluze u tu svrhu ako je slabija prodaja
Kupovina Coca-Cole direktno finansirate ćifute, ljudi pite Sky Colu, domace je domace :)
Meni je postala smece ova "original"
Eoooo lajk zbog nicka
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
coca cola nije nikakvo pice samo dobro reklamirana od zidova kao i svi ostali njihovi proizvodi a konkurenciju u startu ruse jer imaju sve u svojim rukama a mediji su im najace oruzje evo npr i ovo je jedna vrsta reklame(Boze daj jednu veliku rupu da se otvori ispod izraela )
hkhkhk mora da si zidov pa dislike puko,dabogda klonirali hitlera pa da vas opet malo posjeti
ok koka kola jeste sranje od pica, ali daj mi jedan relevantan dokaz ili izvor ili izjavu ili tumacenje nekog ko je NESTO u svijetu da coca cola finansira izrael? Molim te ajd objasni lijepo fino da vidim da li postoji smisao toga, a ja cu tebi dati milion razloga kako je to najveca provala sto postoji a glupi bosnjo upija svaku glupost kako bi mrzio takvo nesto samo zato sto je americko ili ne znam ni ja sta.
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Zayebi rakete, ovako i treba . RATUJMO " Coca - Colom "
cekaj..zar se reklame rade jer proizvod dobro ide? logika.
coca cola je jevrejska
Nebo ti telac mamu