Komentari (42)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
kasam ja po boliviji zvako lisce koke *ebote
A u nas ramazanom Senzacija zamjena za pivo
Sudeći po naslovu, Japan do sada uopšte nije imao bilo kakav alkohol na prodaju.
@redrox Baš, otkrili alkohol u 21. vijeku.
i tebeeee sam sit kafanoooooo
malo koka malo koka kola
Ракијо, ракијице, водице, Ватренице, Љутице, Препечанице, Меканице, -млада бијела, Другарице, стара - жута, Миљенице сваког пијанице, Дударо , Лударо, До зоре сам те ударо... Лозовачо, громовачо, Траварицо, Комовицо Шљивовицо, Линцуро Крушко, Пије те женско и мушко...
popularna chu-hikaća
Japanci naša braća.Nas i japanaca 130 miliona.🤣
Stop alkoholna pića!
@arjuTOKINGtummi, Pezić nije imunolog, a nije čak ni doktor opšte prakse. Tako nije ni kompetentan da bilo šta govori o imunizaciji odnosno vakcinaciji, jer ono o tome ne zna ama baš ništa.
@arjuTOKINGtummi Sta izucava od alternativne medicine,ono sto jos nije ni izuceno,i gdje je altenativna medicina "medicina",covjek samo zatupljuje mase svojim izlaganjima,na stranu s vjerske strane to je u redu,ali o medicini i o vakcinaciji covjek nema dvi ciste,kaze se fino "nije svacije kroz selo pjevati"
PRIKAŽI ODGOVORE (2)