Komentari (5)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Hrane na ovoj planeti kad bi se proizvodila normalnim prirodnim načinom ima za oko 90 milijardi stanovnika... U ovom trenutku danas se bacilo hrane da bi mogao nahraniti čitavu planetu... Ovo je samo još jedan od načina i politika pomoču kojeg se želi proturiti GMO hrana. Sve je ovo lafina, ima hrane u izobilju kao i vode.... P.s. Mi ne bi trebali nikada da imamo problema sa ovim, dovoljno je na napravite sebi plastenik od oko 20-ak m2 i gotova prica...
dobro ste rekli: "kada bi se proizvodila....", ali problem je u tom sto ljudi neće da rade oko poljoprivrede, svako bi zguza na guz, kancelariju i državne jasle...u tome je bit ovog teksta.
U nas su vec narasle i prerasle u tom ne kasnimo za svijetom tu smo ih davno presli.Sramota