Čarolija mirisa i okusa kafe i čokolade u Spazio Boutique Manuel

Sponzorirani članak
13.11.2015. u 08:07
187
Čarolija mirisa i okusa kafe i čokolade u Spazio Boutique Manuel
187
1/18
2/18
3/18
4/18
5/18
6/18
7/18
8/18
9/18
10/18
11/18
12/18
13/18
14/18
15/18
16/18
17/18
18/18
Spazio Boutique Manuel, koji se nalazi u BBI Centru, 27. novembra slavi svoj treći rođendan. Spazio Boutique Manuel predstavlja jedinstven kutak za sve one kojima kafa ujutro, popodne i navečer predstavlja priliku za odmor i užitak.
"Danas s opravdanjem možemo reći da imamo veliki broj stalnih kupaca koje smo navikli na kavlitetnu kafu i ostale tople napitke, što je svakako naš prvobitni cilj. Najbolja reklama je, kako kažu, ona od usta do usta, od osobe do osobe, pa tako i mi osvajamo sve više naših posjetioca koji nam vjeruju i uživaju u našoj slatkoj priči", istakli su iz Spazio Boutique Manuela.

Glavni zadatak ovog franšiznog objekta Manuel Caffè jeste da omogući kupcima da čaroliju kafeterije Spazio Caffé, koja se nalazi u Radićevoj broj 11 u Sarajevu, ponesu sa sobom i uživaju u svom domu sa dragim osobama.

Raspoloženje dana uveliko zavisi od prve kafe, stoga Spazio Boutique Manuel uvijek ima dobro rješenje. U ponudi je široki asortiman espresso, filter, moka i bosanske kafe vrhunskog kvaliteta tako da svako može naći pravu kafu za sebe.
Pored kafe možete uživati i u velikom izboru čajeva i tople čokolade različitih okusa, kao i kompletnom posuđu i asesoarima za tople napitke.

Uz tople napitke tu su i ukusne, ručno rađene, čokolade i praline vrhunskog talijanskog proizvođača Vannucci u okusima kakaa, cimeta, kafe, lješnika i badema, zelenog čaja, mente, meda, voćnih aroma i čilija. Ima li boljeg poklona za hladne zimske praznike koji uskoro dolaze?

Uvijek ljubazno i stručno osoblje će vas rado posavjetovati šta je zapravo prava, kvalitetna kafa, kako je napraviti i dobiti njen maksimum.

U ponudi su i kvalitetni De Longhi kafe aparati za kuću i svi potrebni dodaci koji će vam omogućiti da sami, u svom domu ili kancelariji, pravite vrhunski espresso. U Spazio Boutique Manuel možete i kupiti svoj omiljeni napitak za ponijeti i uživati.

Koktel majstori i baristi nisu zaboravljeni jer u Spazio Boutique Manuel mogu pronaći odlične Fabbri sirupe, sosove i piree koji garantuju najbolje šarene napitke. Koktele možete napraviti i kod kuće i igrati se sa različitim okusima i bojama.

Ako već niste imali priliku posjetiti Spazio Boutique Manuel pozivamo vas da to svakako učinite. Uživajte u kvalitetnoj kafi i čokoladi i iskoristite priliku da obradujete sebe ili drage osobe. Neka se ovi očaravajući mirisi šire i dalje.


Komentari (0)
Komentari na članak su isključeni.
Najnovije
Najčitanije
Preporuke
Email adresa: (nije obavezno)

Tekst ispravke: