Komentari (21)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ma to se, uz dobru rakijcu, nece ni primjetit razlika u ishrani
Ja predlazem da vlada ili neki drugi veliki organ sastavi komisiju koja ce zastiti brand Zrikavci Na zaru kao orginal nas. Cevape su nam rumuni klepili, sad cemo i mi tako zrikavce afrikancima. Imam ja jedan original autohtoni recept za Klepe sa Zrikavcima, od nane.
nebi reko
Jest, mozes jesti bube ako si Bear Grylls
Imaju i oni bijeli debeli crvi, to sam gledala kad ljudi jedu. Bar ne hrskaju pod zubima.
Nemoj ih meni molim te, kukce nek jede ko voli....zamislit ne mogu fuj:)
joj commiiii.........
haman ćemo zaštitit 10 skakavaca u pola sa kajmakom one ćevape na oteše rumuni
zamisli neko super fancy pakovanje i sexy žohar ti se smiješi s njega, dođeš kući i to istreseš u makarone #supickumaterinu
ja redovo jedem rižu
ja redovno jedem skakavce
Kao neko ko je pojeo nekoliko skakavaca (prvog zbog opklade, ostale zbog ukusa), mogu reći da su pravo dobri.
Samo nastavi... ako probas zohare mozes i lovu zaraditi jeduci ih, posto kazu da im deratizacija nemoze nista, znas ono spojis ukusno sa korisnim :-)