Komentari (16)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Vjerovatno djevojci treba objasniti da se uzme jedan lokum uz kafu, niko to ne jede solo osim ako neces da zaradis karijes. To ti dodje kao da je uzela kocku secera i rekla da nije zadovoljna.
Rahatlokum je za kafu, on nema neki ukus kad se ovako jede. Lol
Rahat Lokum je bosanski slatkis,koliko je i Tirami Su turski.Koprano od osmanlija i uvezano kod nas na Balkan.
A ja sta su joj uvalili!
Ko ga zanima kako je se tebi svidjelo,kako je neki glumanc reagirao na muziku sa balkana ili slicne stvari.Bo.. nas k...
Ubleha snimi video dok jede nešto na šta nije navikla, stavi Bosna, Hrvatska, Srbija i ima 100 000 pregleda u par dana. Ako uspije projekt ide dalje, pa sponzori, pa reklame, dok se ćalovine svađaju u komentarima oko agde.
Servi kažu ratluk
Ja sam Bosnjo jedan/jedan ali rahat lokum ne mogu ocima.
Ni ja...nema mi goreg "slatka"!
Bitna si ko spermic u toalet papiru
Sta ba ona zna sta je rahat lokum !? Nek se drzi gumenih bombona i jeftinih cokolada iz UK
daj ba kakva ba britanska glumica,mani gabora i degenrika britanski
Ko će biti oduševljen rahat lokumom. Suho a ni slatko ni slano.