Komentari (19)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kad bi kod nas uveli porez na nacionalizam i mržnju bili bi najbogatija zemlja na planeti!
ovo rade svi pametni narodi, šećer je najveće zlo od namirnica. Kod nas će se neko sjetiti za 50 godinam uz velike otpore korumpiranih političara od strane lobija koji nas truju raznim govnima.
-- 'p r e t i l o s t'... Jel' to 'gojaznost'?
Mi pratimo trendove. Poskupice rakija
Ovo treba uvesti i nasim lutmašima 😊
Cole, Fante i 99% ostalih sokova su obično zlo. Popiješ pola litre Cole, nit si se osvježio nit koji qurac ali si unio 500 bespotrebnih kalorija. Pametno ovo rade Britanci, em će zaradit em čuvaju zdravlje djece, pa ako jednom pomogne dobro je.
Potpuno se slazem. Par puta sam vidio one primjere kada vizuelno pokazu koliko zapravo ima secera u odredjenim napitcima i onda se covjek bas zamisli. U svakoj skoli treba postaviti pano da se djeca uce od malena (ako ne vec kod kuce). Bice manje diabetesa itd (sto je veliki problem, jer se djeca su manje aktivna). http://www.nutrition-coach.co.uk/blog/wp-content/uploads/2014/06/BrUJz82CAAA-NK_.jpg ili http://www.3glol.net/ourblog/wp-content/uploads/2014/01/pic_ht_rethinkyourdrink.jpg