"Javnost neinformirana"
0
Britanci sve više jedu halal meso
Komentari (33)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
zasto jedem halal meso vrlo jednostavno zato sto se sa zivotinjama dobro postupa i sto se ne pate, i da nisam musliman jeo bi halal meso, a sta je sa mesom koje nije halal, e pa ono nastahje ovako: http://www.meatvideo.com/
ZA ZIVKA JOSILA-KLEMPU TI SI TURSKO KO PILEEE TI SI TURSKO KO PILEEE TI SI TURSKO KO PILEEE TI SI TURSKO KO PILEEE
Nisu za Wembley rekli dal se ta krmad kolje na halal naćin. BiH5EVER
HOCU I JA HALAL CERTIFIKAT! JER SAM IJA UDAREN U GALVU. HAHAHAAA
pa zivotinja zaklana po serijatskom prvailu najmanje pati, sta hocete reci kad je u klaonicama udarate u mozak onim pistoljima, cekicima itd da je to humaniji nacin od klanja?
halal meso moze biti samo za kurban bajram. malo se informirajte kako se to stvarno treba raditi i ko to moze raditi. ovo halal meso tokom cijele godine je samo \"opravdanje\" za sve koji zele da zadovoljavaju svoj jezik jeduci leseve svakodnevno. muhamed a.s. je umro od otrovanog mesa, samo budale ne mogu skontati da je time htjeo da nas poduci malo o restrikcijama u konzumaciji istog.
@Pipo ti si tako COOOOOOOOOOOOOLLLLLLLLLLLLLL jedva cekam tvoj komentar da se nasmijem,svaka ti dala!!!!!!!!!!!!!!!!!
Kako britanci ub.i.jaju ribu?
nikad na košer proizvode, a otkad ikad su na zapadu, nije se dizala halabuka. sad je odjednom halal problem. i onako stidljivo, jedva primjetno, pomenu koser, da bi opet osuli paljbu po halal mesu. kako lijepo upakovana mrznja protiv islama, tobozno zobg zivotinja. ccc
Ma dajte ljudi, od kako je svijeta i vijeka životinje se kolju bez omamljivanja. Sigurno su to muslimani izmislili, a u praistoriji su ih omamljivali. E smiješni ste Bošnje moje drage
A čekaj, ne pominje se krmetina, jel i ona halal?
bolje da ljude omamljuju
Naslov članka bi trebao da glasi Britanci sve više jedu meso, ZA RAZLIKU OD GRAĐANA BIH koji ga gledaju samo u izlozima. Jel to meso halal, košer ili ne, nema veze sve su to masti i bjelančevine.
ALLAHU EKBER!
ko to kod nas jos gleda mi u bosni jedemo svinjetinu i pijemo alkohol vecina osi m istocne bosne i sandjaklija,koji su malo zaostali.