Komentari (22)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
poturice najveci sljam i izrod
Bas me zanima da li se zna ista o kuhinji/jelima koja su se spremala u srednjovjekovnoj bosni? pretpostavljam da bi trebalo da postoji neki pisani trag o jelima na dvoru. ipak ne mislim da su jeli kao pecinski ljudi po principu ulovi i trehni ispred sebe i zderi.
E sad koji su ovdje naši a koji njihovi? 😂😀😂
Bošnjaci moji dobri, volite, poštujte, pamtite i podsjećajte na našu kraljevsku dinastiju. Srednjovjekovna Bosna je mjesto i vrijeme kada su Bošnjaci nastali, imali su svoju državu, svoju vlastitu vjeru, bili su bosanski krstjani, NE katolici, NE pravoslavci, nisu gradili crkve, a bili su žrtve križarskih napada. Oni su MI, nemaju veze ni sa Srbima, ni sa Hrvatima. Ponos te nezavisne Bosne se nastavio povratkom nezavisnosti 1992.
@mujohecim Slobodno liječi frustracije, vrijeđaj, izazivaj, a ja ću ti samo nekoliko kratkih činjenica izlistati: Bosna je država od 1000 godina; Bošnjaci su autohtoni Evropljani, koji su sami stvorili svoje kraljevstvo na ovim prostorima, kao i vlastiti jezik, pismo, novac, vjeru; Srbi u Bosni nastaju od Bošnjaka u XIX vijeku, baš kao i Hrvati; Bošnjaci i Bosanci su danas jedini čuvari bosanske tradicije, dok će Hrvate i Srbe vrijeme pregaziti kao i sve izdajice svijeta.
Sve je to lijepo, ali ne bi rek'o da je bilo ruzica u srednjovjekovnoj Bosni! To nam je preko Turaka doslo iz Perzije! A i sta bi danas citav Balkan i svijet jeo, da iz Amerike ne dodje pura-kukuruz, grah, krompir, paradajz...
ja sto napravise seljakluk od kraljevskog grada 😭
Zemljo tisucljetna...jedna si jedina!!
pa ima jos tisucljetnih zemalja 😂
@BaustelaLowenbrau Nejma!
PRIKAŽI ODGOVORE (1)