Komentari (44)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Domaća voda, ali nije domaći proizvod, jer kapital odlazi u Hrvatsku. Tešanjske vode zakon.
Samo procitaj tvoj nikname sve ce ti biti jasno HB
Aj pametni gdje to kapital ide. Tko je uredio grad Kiseljak, ako nije Sarajevski kiseljak? Tko je zaposlio ljude iz Kiseljaka, ako nije Sarajevski kiseljak. Tko je digao privredu grada, ako nisu ovi ljudi. Aj molim te reci gdje to ide kapital? Gdje ide kapital Tešanjskog?
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
Lijepa “Princess” iz Tešnja. 2l za 0.80KM. Zdrava, blaga, a još domaća.. Samo nju tamanim :)
Taman tako
@federalac2000c baš tako.. al problem je što kad dođeš kupiti vodu stoji JANA u 200 facinga, a tešanjski negdje u ćošku
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Blago gazirana... a svašta. Uzmeš bilo koju drugu, otvoriš i pustiš da malo odstoji i eto blago gazirane :D
Ovo ko kad izhlapi. To nisam niikad mogao smislit.
čuj Sarajevski Kiseljak, a u varošici pod nazivom Kiseljak se puni i dodaje ekstremna količina sode. Tešanjski Dijamant se pije u Bijeloj kući u Wašingtonu !!! Dokazano!
Soda unistava organizam sta je prirodno ako je kola prirodna onda je i kiseljak narod je davno prestao kupovat takozvanu sarajevsku kiselu ni jedan prirodni kiseljak nemoze ujedat toliko koliko vi sodu stavljate pa sad skontali malo promuckaj da izlapi pa kobajagi evo ga lajt smjesni ste
Sarajevski kiseljak je davno presusio samo varate narod sodom
Nema nista bez Tesanjskog !
Za mumine kojim obicna kisela udari u glavu :)
za mlakonje