Komentari (14)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
skupa poslastica, ali rado bih probala, mada kladim se da okus nije ni blizu ananasa ali haj eto, ako oni tako kažu-.-
zanimljivo ali i preskupo....
ne znam u cemu je problem ako su prirodne.. sta ima veze ako su bijele i sto podsjecaju na jagode kao sto ima crno grozde tako ima i bijelo nide veze :P
Bolan bio, kako ce mi mati donijeti bijele jagode kad ti fino pise gore da raste kao divlja jagoda u Juznoj Americi. Ako nesto nikad nisi vidio u zivotu, ne znaci da je iz labosa.
ZAR TI MORA NEGDJE PISAT GLUPANE DA JE IZ LABOSA ??? KAD TI JE MATI U ZIVOTU DONIJELA IL SPOMENULA BIJELE JAGODE ??? JOJ JESI GLUP....MRSH
Gdje pise da je iz labosa?
JAGODA IZ LABOSA FUUUJ
Mi pravimo cevape od psećeg, konjećeg i mišijeg mesa, sa okusom cevapa. Porcija, sitnica 6 KM - 8 KM (za strance). Dodjite u srediste bascarsije i posjetite nas.
Ih, pa kad sam ja ovo uzgajo. Sad sijem krumpjere, budu ljubičasti kad rode i imaju okus janjetine sa roštilja.
IZGLEDAJU JADNO I NAPACENO
a sta je sa divljim sljivama sa okusom piletine sto rastu u okolini Cernobilja? Jos nisu postale hit?
ALBINO-JAGODA MALO BOLESNO IZGLEDA, K\'O DA JE S KEMOTERAPIJE DOŠLA, A NE IZ JUŽNE AMERIKE ILI ODAKLE VEĆ
Izgledaju prilično odvratno. Al` ako su prirodne, što da ne. Znači 36 eura za kilo. Fino.
imal radioaktivna coca-cola uz ovo?