Komentari (96)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
još kakve meze i beskrajno fino...
...na nekom osamljenom mjestu u prirodi u tvom društvu...mmmmmm...ludilo :-*
vec vas zamisljam negdje u sumarku ..akhm..akhm.. :)
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
dovoljno su kvalitetna a jeftina što ih čini jako konkurentnim :-)
pa tvrdos i vukoje koji su stvarno kvalitetni I nisu bas tako jeftini... tvrdos 16, vukoje 22 km, vukoje reserva nema ga ispod 4 banke...
šta je vani 10 eura :)
NAJBOLJE JE SVE DOMAĆE !!! KAD ĆE TE TO KONAČNO SHVATITI ?!
Jos mi naumpadne ruzica dok sam bio tinejdzer. Eee lijepa jetro...
Kada bi autor procitao neku knjigu o vinu onda bi mozda spoznao da vina I vinska sa ovih podrucja (bih,srb,cro...) se spominje tek u par recenica. Apsurd je da kojekakva vina iz hercegovine I hrvatske budu rame uz rame pa cak I skuplja od svjetski poznatih vina iz cilea, argentine, australije, usa...namjerno sam naveo ove zamlje tko je upucen u tematiku ce znati koje zemlje nedostaju....
Volim rakiju al dobra su hercegovačka vina i to za 10!!!!!!!
:( zasto ne u MO? ja samo na slikama gledam kako se stalno gore neki fini alkohol pije :( nego, tvrdos je vrh, ja apsolutno obozavam njihova vina, a bogami odmah za njima andriju... cim vidim dedicu na etiketi ruka sama leti k flasi... :)))
posluša li pjesmu xD.
vice? o, daaaaaaaaaaa... uz casu vina, ofkors :)
PRIKAŽI ODGOVORE (16)
uh bas sam pozelila fino popiti, dobro vino, ugodan razgovor, kud ces bolje
Sve sto je pozitivno i dobro treba pozdraviti i podrzati, Mi smo bogata zemlja sa resursima i pamecu, ali samo energju i vrijeme moramo usmjeriti u pravom smjeru. Ne smijemo izgubiti nadu, vjerujmo i radimo.
Naše žilavka i blatina (posebno blatina) jesu i stvarno među najkvalitetnijim sortama grožđa za vina na svijetu... ali kao i inače ni ovo ne znamo iskoristiti. Probajte blatinu i tamo neku ždrijebcevu krv ili vranac, pa procjenite sami.
od ciji si ti kuca
nazalost i ovojoj poljodjelskoj grani moze se naci puno falsifikata...
Zabraniti širenje ovog zla!!!
ti nemoj piti i već jedan manje a više ostalim :-)
ma ja kad si trjezan onda su dobra
jašta radi ono HEPOK-ovo mole te trepavice od njega :D