Gastro
9

Bajka o Tuzlanskoj roštiljskoj kobasici

Bajka iz bosanskohercegovačke kuhinje je po običaju sve samo ne standardna. Kuhinju spominjemo sa razlogom jer u "Može uvijek" bajkovitoj postavci uspavanu ljepoticu ne budi prinčev poljubac, već miris prvoklasne roštiljske kobasice, a duh iz čarobne lampe istim magičnim mirisima tješi potištenog Aladina.

Simpatičnu priču nam donosi Mesna industrija Menprom iz Tuzle koja je, pored stalnog ulaganja u kvalitet i razvoj proizvoda, odlučila ići korak naprijed i investirati u drugačiji način komunikacije svojih brendova prema potrošačima.

Ovaj put u fokusu je Tuzlanska roštiljska kobasica koja, kao što kampanja kaže, "Može uvijek", jer za vrhunski roštilj, tradicionalno uvijek ima vremena. O kvaliteti Tuzlanske roštiljske najbolje govori podatak da je već dugi niz godina najprodavanija kobasica na tržištu Bosne i Hercegovine.

Tuzlanska roštiljska blagog okusa, koja je sačinjena od visokokvalitetnog junećeg mesa, sa dodatkom prirodnih začina i aroma zasigurno će oduševiti ljubitelje roštiljskih delicija, dok one koji preferiraju pikantne okuse, Tuzlanska roštiljska ljuta biće idealan izbor.

Vjerujemo da će kampanja o Tuzlanskoj roštiljskoj, postati omiljena bajka svih potrošača. Bajke o Tuzlanskoj roštiljskoj možete pogledati na ovom linkovima:

https://www.youtube.com/watch?v=gVZHvzv6P5Q https://www.youtube.com/watch?v=NtYz1GZzSos