Komentari (105)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Bio ovdje jedno. Zena izlazi iz zadnje kuhinje, u ruci joj kontejner Clorox-a (izbjeljivac rublja), kaze “eto zavrsila sam sa mesom”.
Sarajevo je bilo i bice
nista novo toga po citavom svijetu ima
ljudi objavili a mi eto to je nesto najnovije u svijetu
Bio. Probao. Katastrofa!
Po cijeloj evropi sam bio i probao cevape, znaci nigdje veze sa cevapom nema. Jedino u Svedskoj u Malmeu ima stariji covjek u nekoj prikolici prodaje oni su priblizni cevapima, ne znam da li jos uvijek postoji. Ostalo sve smece. Jedino ako je ovaj u AmeriKi neki izum napravio😁
nema onih metalnih tanjira za cuke da sluzi u njima cevape
Ćevapi ne znam kakvi su ali mi se ne sviđa enterijer, ni na šta nalik?
Odveli me prijatelji, nisu losi, al ne mogu se porediti sa nasim.
Pičvajz pravi
Da Bog da mi svi pojeli cevape kod tebe prije sljedecih izbora.
https://avaz.ba/vijesti/bih/408188/izetbegovic-nas-nece-uvuci-u-prljavu-izbornu-kampanju Bravo Fahro. Nauči FEUDALCA I ROBOVLASNIKA pameti.
Još jedan što pegla tole Kepecu.Fuj.
https://avaz.ba/vijesti/bih/408188/izetbegovic-nas-nece-uvuci-u-prljavu-izbornu-kampanju Bravo Fahro. Nauči ga pameti.
To nema veze sa sarajevskim ćevapima. Ali možeš malo prodati na nostalgiju i ljudima koji nisu nikad probali prave ćevape kao recimo kod Haseta u nekadašnjoj Devetki ili kod starog Ejuba Mrkve. Eh, da mi je još jednom okusiti taj stari ćevap, preporodio bi se tačno.
plaćen članak, zabranjeni plusevi na negativan komentar.
Neki dan prolazim centrom Ljubljane, ne mozes proc od divljaka iz Cazina, Buzima, Bihaca, Krupe, to se dere Homdoooo Sobiteee, hooooj dje si bolan Meho bolan hojde vamo hebemu kru' ne znam kako Slovenci to trpe
U Ljubljani su pretežno Srbi!
Ta brete jel to moguće hahaha