Komentari (60)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ovi sto pricaju gluposti za ovoga lika uopste ga i ne poznaju. Lika znam iz studentskih dana i nikad nikog nije glava zaboljela od njega.
pa uglavnom i procaju oni koji ne poznaju necije lik i djelo. te se samim tim zele dokazati kao bolji a toga nekoga degradirati i omalovaziti.
Jest i to mnoge. Gdje su dobavljaci, radnici, preko 100000 KM. Jadni investitori, tolike pare dali za 12 mjeseci necije slave. A drzava ce tek da naplati svoje
Joj joj Saje! hahaha Šatro kuhar hahah A ublehaš Almir....i njegova "zdrava" korpa HAHAHAHA
Rambo je super rekao...kada je plata veća od 500 eura počinje priča o zdravoj hrani....pa čime su se hranile generacije prije nas?
kakva izjava,briljantno
Plati ljudima robu koju si uzeo na obraz
LCHF
Moj Amire a de nadji nesto sto nije gmo, pa da kazemo da je zdravo, jest povrce i voce zdravo Ali mu je code izmjenjen.
@500godinaQarindjanja Almire, ispravka.
@JohnHenry genetski modificirana hrana, sama rijec ti sve govori, pretrazi malo po Google o gmo i njegovim nuspojavama pa ces vidjeti sto nije zdravo.
E cujjjjj mukaca 🐮
Almir Mukača je apsolutni moron i degenerik i to je najlošiji čovjek kojeg sam ja ikad upoznala.
Dragi Mukača, vrati dugove narodu dok te neko nije u sačekao u mraku. I promijeni profesiju, nit' si za osnivača, nit' si za direktora, a nit' si za kuhara. Predlažem da potražiš posao u Cenrotransu, mogao bi biti sasvim solidan kondukter na relaciji Lepenica - Kreševo. Ako te ne prime, onda u GRAS-u, kod njih prolaze i krezavi.
izjede te ta ljubomora i očaj...uzmi ba šta za smirenje, druži se...
glup ti komentar, de pokusaj ponovo, procitaj sta si napisao/la
Almir Mukača je sitni prevarant, lažov i lopov. Voće, povrće i ostali proizvodi koje Mukača prodaje su daleko od organskih, a prodaje ih istoj toj djeci s karcinomom o kojoj priča, čiji roditelji to naivno kupuju misleći da time štite svoje zdravlje. U BiH nema certificiranih organskih proizvođača, Mukačine proizvode možete u svježijem stanju zateći na bilo kojoj pijaci. Almir Mukača je također dužan od Mostara, preko Sarajeva, Tuzle, Vakufa, pa nadalje...
Jaro aj ne seri
Najgore kad ti jedes ovdje ono sto stignes i sto imas a onda ovaj svakodnevni rahatluk u kome zivimo nastavi tebe jrsti i glodati kako mu se svidzas pa te sa 40 - 50 pripremi i spremi na o aj svinet ko podlednju fukaru da bi sadasnji politicari nadtavili uzivati
osim sto samo jedemo i jedemo trebamo li sta i radit ? ili samo jesti, jesti, jesti ....
Trebamo jesti sto volimo ali moramo birat namirnice?Pa ko je ovde lud???