Komentari (41)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Pa većina je toliko SIROMAŠNA od ove bande na vlasti da mora pametno da bira ne samo prije spavanja nego i za račuk DA ŠTA IMA DA JEDE !! Lopoviiiiiii na vlasti crknite !!
fotka sugeriše "...onda tucajte nešto"....
nije cilj napunit zeludac bilo cime samo da bi se osjecao sitim nego necim sto mi se stvarno jede npr. jagnjetinom i sl.
Slaninom se sa tavana 'ranim dje se baba objesila lani
Ja Bogami mogu da ne jedem, necu crknuti ako legnem gladna u krevet, i onako se probudim sita, ha ja...
@sinjor Eh hvala ti :)), ma sta ces pa nisu svi istog misljenja i razmisljanja. Ja cak ne dajem minuse iako nisam istog misljenja. Samo kada vidim da neko vrijedja i pise neke besmislice.
@Kliksovacparekselans Da, da vjerovo ti ili ne. Kada ne jedem navece ustanem sita i mogu da ne doruckujem do 10 ujutro, ako se desi da jedem onda ujutro budem toliko gladna, da ne mogu docekati dorucak ☺. Onda bolje ne jesti ☺.
U sumskoj zvacu travuljinu ko Peruanci koku da zavaraju glad..
Ne valja orah a valja saka badema? A isto masti imaju haha... treba jesti masno al zdravo, ne jesti ugljikohidrat navece vec samo ujutru i poslije treninga i bicete ko arnold :)
Ja sam na kelj dijeti, jedem sve sem kelja.
Jedi dok mozes, jer svemu dodje kraj:)
Ama bez porcije cevapa ja u krevet ne mogu al opet sam ko lovacki
i dvije glavice luka:)