Komentari (167)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Tacno su ko stoka,u nas pored nutele zna se red,tj reda i nema,poneko pogleda ◠‿◠
imaju oni što kontaju ukrasti ali sad imaju one zujalice ispod cepa pa ih odmah provale
Znaju nekad biti na akciji i dosta snižene, pa se isplati uzeti. S vremena na vrijeme je sebi priuštim. Međutim, ove naše nutelle nisu ništa spram onih u, recimo, Njemačkoj. One tamo imaju neki drugačiji i bolji šmek.
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Pranuti na aparatima
pa i nije neka razlika vjerovatno ovu nasu pranuti proizvodi :D
Akcija i reakcija
linolada ouje
Pred bozic bila u Minchenu 1.70€ 1 kgNutele
Ako je potražnja za finim čokoladnim namazom tolika, zašto se više firmi ne bavi time? Uglavnom svi proizvode masno i slatko bezukusno smeđe smeće. Ali sigurna sam da bi se mogao proizvesti krem koji je ukusniji od Nutelle i to po ceni sličnoj ili manjoj od iste.
Ima ih i u brasno ih gurali kad ono zuce se popalile na izlazu hahaha
to joj i jeste realna cijena. ostalo sve je profit
da se ja pitam ja bih samo prošao ovda, ne bih ništa ni kupio iz inata
Kod nas ne bude često akcija ali zato kada stave akciju cijena zna biti niža i po čak čitavih 20 feninga
Citajuci komentare vidim zapravo kakvi smo mi.Kod nas uopste ne bi bilo ovako, jer imamo komplex i pomislili bi:"Jaooo sta ce ovaj/ova reci,osvanut cu na instagramu,fejsu, sramota".Samo bi prosli.Zato i nemamo i necemo nikad imat.Na sve to dodajmo i da su nas drugi shebali ali najvise smo mi sami sebe shebali. No to nije tema,predaleko cu otic.Helem nejse nek se ima za najnovije patike,jakne,telefone nek drugi vide,al da drugi ne vide ovakve i slicne situacije.
Meni je bolji eurocrem....jebo nutelu. Pretamna je i nema bijelog nista....
Kod nas bi izazvala nerade!
Belaj zbog nutele. Lijepo sam ja reko dobar je nas bake samo narodu je drugo nametnuto
kod nas je oko 11 KM a na akciji bude 9.75
ja vijesti i g.....a
U Srbije prije par godina je bio sajam prehrambeni artikala,odmah po otvorenju su nahrlili posjetioci pokupili izložene artikle i netragom nestali.Sajam se kako otvorio tako i zatvorio