Komentari (30)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
klixovi novinari su pismeni da je smiješno i čitati njihove vijesti. kad bi se u pravu pisalo skupa, onda bi se skupa trebalo pisati i ukući, uulici, uatutu, upodrumu, u je jedna riječ pravo je druga ne može se to spajati, nema logike.
Ouh super još jedan naslov koji dodajem na spisak "najgluplja istraživanja". Nalazi se odmah poslije istraživanje "Inteligentnije osobe su sklone alkoholu" -.-'
...gubitak samokontrole se smatra porazom...
Eh, sad mi je jasno zasto u 99% slucajeva uvjerim ljude da sam ipak ja upravu :)
zato su žene uvijek upravu
il što bi kod nas rekli deranje :D
Ovo samo Klix moze promovisati. U sustini je i razumljivo, buduci da ste svi neobrazovani. Bar sto se mene tice, kad se neko pocne derati u nekoj raspravi, ja sam tu pobjednik, jer su i psovka i galama argumenti porazenog ;-)
Objasni ti to našem narodu, koji samo voli da ispija kafice i da igra kladionicu (čast pojedincima) !!!
gdje nam je commi? da ga nije neko rokno?
Ma nije, živ je :) !
PRIKAŽI ODGOVORE (18)