promo
47

Frizerski i kozmetički salon Beauty by Malak: Vaš put do blistave i njegovane kose i kože

Nakon dugog perioda izolacije našoj koži i kosi je potrebno osvježenje i dodatna njega.

Beauty by Malak, frizerski i kozmetički salon u Malak Regency Hotelu je mislio na Vas i kreirao posebne pakete kako biste Vašem izgledu vratili blistav sjaj i ljepotu.

Frizure koje će Vas oduševiti

Brigu o ljepoti Vaše kose prepustite nama. Nudimo usluge šišanja, farbanja, feniranja, skidanja boje, razne prelive, pramenove, ombre, sombre i balayage, svečane frizure, različite vrste pletenica.

Vrhunske kozmetičke usluge i moderna oprema

Vrhunski tim Beauty by Malaka nudi preko 38 najsavremenijih i najkvalitetnijih kozmetičkih usluga i tretmana lica, tijela i dodatnih tretmana. U salonu možete koristiti tretmane mikrodermoabrazije, hidratizirajuće tretmane sa mezoterapijom i masažom, kao i pilinge lica. U ponudi su tretmani oblikovanja i bojenja obrva i trepavica, depilacije voskom kao i kozmetički manikir i pedikir. Beauty by Malak nudi usluge šminkanja i make-upa koje će Vas oduševiti.

Od kozmetičkih tretmana izdvajamo HIFU tretman - najtraženiji nehirurški tretman za lifting lica i oblikovanje tijela. HIFU tretman je najnoviji trend u razvoju antiage tretmana i predstavlja ciljanu visokofokusiranu ultrazvučnu terapiju zatezanja kože, poznatiju kao nehirurški ili soft lifting.

Luksuzni Kérastase tretmani kose i proizvodi su od sada dostupni svima

Uz pomoć visokokvalitetnih preparata svjetski poznatog brenda Kérastase sebi možete priuštiti i luksuzne tretmane za njegu kose, kao što su: trenutna transformacija za oporavak stanja kose; njega oštećene, prorijeđene i suhe kose, te dubinska maska za njegu isušene guste kose. Nudimo i tretmane obnavljanja i poboljšanja same strukture vlasi, kao i tretmane za dobijanje sjajnije, elastičnije i mekše kose. Uz pomoć ovih visokokvalitetnih proizvoda oporavite Vašu kosu, vratite joj prirodan sjaj i dopustite da ponovo zablista.

Kérastase proizvode za njegu kose možete kupiti direktno u Beauty by Malaku, a uz to nudimo i besplatnu kućnu dostavu svih Kérastase proizvoda na području Sarajeva.

Kana - prirodni način uljepšavanja kože

Bogatoj ponudi Beauty by Malaka smo dodali i jedan od najljepših načina ukrašavanja kože - kanu. Idealna je za sve svečane prilike, jer je riječ o potpuno prirodnom sredstvu koja doprinosi zdravlju kože i daje poseban estetski dojam i ljepotu.

Rezervaciju termina u frizerskom i kozmetičkog salonu Beauty by Malak možete izvršiti pozivom na broj telefona: 033/ 777 - 227, putem e-mail adrese: [email protected] ili putem društvenih mreža Malak Regency Hotel i Beauty by Malak.

Malak Regency Hotel nalazi se u zelenoj oazi Ilidže, u ulici Hrasnička cesta bb, između Sarajevske škole za nauku i tehnologiju (SSST) i Internacionalnog Univerziteta Sarajevo (IUS), u neposrednoj blizini Velike aleje.

Radujemo se ponovnom druženju sa Vama!