Komentari (15)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Zabrana frizerskim salonima kod nas je napravila jos goru stvar, narod ide frizerima kuci i tu se ne mogu kontrolisati mjere zastite i drzava gubi pare od naplate. Bolje da su frizerski nastavili raditi ali sa jasnim mjerama zastite. Da stvar bude gore, sad jos drzava placa frizerima.
ma ko ima musterije svoje korona nista nepredstavlja, radi se na adresi ili kod kuce
U Americi barem gdje je dopusteno otvaranje, rade bez ikakvih mjera. Ovo sto gledate je sto Solak, Cerkez i kamenjarski Srbin Krunoslav Capak razmisljaju.
Hahaha baš je smiješno :/
Ništa smiješnije nisam vidio u životu. ..
DZABA GLUMA I KOMEDIJA, NE DAJU VAM DA POCNETE SA POSLOM DO DALJNJEG
Sačekaj me mala, odoh da serem.
Ha ha ha ha ha ha smijeh ha ha plačem ha ha ha