Komentari (199)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
I medvjedi bjeze od focaka :)
@ajdaaaaaaa ovo je Srbin muslimani iz Foce su nezgodni a narocito oni iz sela Jabuka od tih bjezi ko od djavola zahebace te 100 %
@ajdaaaaaaa Eh da je majka tom mladunčetu bila tu vidjeli bi mi jeli ništa ili nešta...
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
Bio fočak u WC-u i dok piša ispadne mu marka u šolju. Gleda zamišljeno i razmišlja vrijedi li zaprljati ruke. Nakon dužeg vremena izvadi 5 KM i baci ih u šolju. - E za 6 KM se već isplati.
@KemoCOstner. je inace Fočak porijeklom, dedo mu doselio 1960 tih godina i sad ovako pise. E Kemice Kemice ako nisam upravu reci svoje prezime :)
Znaš zašto sarajlije vole da pričaju viceve o fočacima? - Pa zato što vole da se šale na vlastiti račun. ®
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Nece smrdin na smrdina!
Susret dva medvjeda!
De ba kakav medo, Dodik se maskiro pa malo glumi.
Po komentarima, izgleda da sam jedini koji je odusevljen ovim videom. S obzirom na cinjenicu da je svaki drugi covjek u BiH lovac, da su sume pune mina i zamki za zivotinje, da ljudi bacaju otrove na svakom koraku, vidjeti pravu divlju zivotinju je rijetkost. Trebalo bi u svamkom sumarku da se susrecemo s medvjedima, ali idioti ih skoro izlovili, onako iz zabave. Svaka cast za ovo. Nadam se da ce medo da pozivi jos dugo.
Svaka cast za komentar, i pridruzujem se zeljama.
Svaka cast za komentar, i pridruzujem se zeljama.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Zovire Blažu Grkovica da mu se krvi napije
skonto medo da ce pokvarit stomak
Srpski junaci, oslobodioci Srbinja su se toliko usrećili etničkim čišćenjem Foče da im je sada divljina izlaz iz sivila u kojem je grad danas. Opcija za izlazak prašuma Perućica ili bioskop "Doli Bel" LOL
Tako je onaj "avanturista" prosle godine na Aljasci prisao grizliju da ga fotografise pa nasli samo ostatke cipela i veliku fleku krvi.
srbo odrastao sa medvjedima....
Koja je vječita misterija za fočaka? Kad zatvori frižider ne može vidjeti je li se sijalica ugasila.
Focak bi za marku poginuo
@Alen, daj mi br ziro racuna poslat cu ti dvije, ma sta dvije cetiri da se ne prosipas ;)
Doš'o fočak na benzinsku pumpu. - Molim vas 1 litru benzina i čašicu ulja. - Želite li možda i da vam kihnem u gume?
Mozes mislit na sta lici ovaj vlah, kad ga se i medo uplasio.
Došli fočaku prijatelji. - Jeste li za neko osvježenje? - Može, može na ovu žegu. - Ženo, de otvori prozor!
Cuj, medo dodji??