Odlučio živjeti zdravo
50

Zuhra je gotovo neprepoznatljiv nakon gubitka 27 kilograma, snimljen na zabavi u Zagrebu

I. S.
Zuhra s jednom od uposlenica klinike (Foto: Pixsell/Igor Šoban)
Zuhra s jednom od uposlenica klinike (Foto: Pixsell/Igor Šoban)
Glumac Zlatan Zuhrić Zuhra je gotovo neprepoznatljiv nakon gubitka 27 kilograma. Jučer je snimljen na proslavi rođendana jedne zagrebačke klinike.

Bio je u dobrom raspoloženju te je pozirao s uposlenicama klinike. Među prisutnima je bila i njegova partnerica Monika Rogić koja se inače rijetko pojavljuje u javnosti.

"Monika i ja prvi put smo bili u vezi prije 25 godina. Bili smo mladi i razišli se. U međuvremenu se i njoj i meni dogodio život, a sad smo ponovno zajedno" rekao je Zuhra 2020. za Story.hr.

Zuhra s partnericom Monikom i jednom od uposlenica klinike (Foto: Pixsell/Igor Šoban)
Zuhra s partnericom Monikom i jednom od uposlenica klinike (Foto: Pixsell/Igor Šoban)

Glumac je ljetos za spomenuti magazin otkrio detalje svoje fizičke transformacije.

"Bio sam u najgoroj i najdebljoj fazi, ja to zovem 'tuljan' faza i onda sam odlučio tome stati na kraj. Kada su mi kile počele ugrožavati zdravlje i moj način života, odlučio sam podvući crtu. Nije baš bilo preko noći, ali u godinu dana sam uspio skinuti toliki broj kilograma", kazao je.

Dodao je da je za gubitak kilograma djelimično zaslužan njegov karakter.

"Ja sam bik po horoskopu, dakle preptpostavka je da sam jako tvrdoglav pa mi je utoliko bilo lakše odlučiti se za ovu životnu promjenu. S obzirom na prirodu našeg posla i užurbanost, obično se jede navečer i to neka glupost. Uglavnom sam prekinuo s tom praksom na svu sreću. Da vam budem iskren, bio sam na savjetovanju kod jednog jako dobrog dijabetologa tako da sam to probao uskladiti jedno s drugim i funkcionira", ispričao je.