Komentari (24)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Krenes Dalmatinskom prema Mejtasu... i na vrhu....tvrda guza.
drhti ko jasika 😂
Ja ali Jessica ne jede cvarke I grab,a da jede ne bi je nikakve vjezbe dovele u liniju
Nimalo lako i ona se umorila a radi ih svaki dan. Valja guzove oznojit za ovakav izgled🥰
Mozeona vjezbati kolikohoce od kreveta do teretane kad je sebe obezbijedila.Da radi ovdje kod privatnika 6 dana po 10h i da jos mora kucii skuhati i oprati nebi joj baumpala ni linija ni zategnuti guzovi.
@Muckalica Duhovito, ali i istinito. Gospodjo ili gospodjice, mozda nece znaciti puno, ali upravo zbog kvaliteta koje ste naveli, bosanskim i balkanskim zenama, treba odati svako postovanje. Mnoge su istovremeno i dobre majke, supruge, prijatelji i istovremeno produktivne i uspjesne. Ne kaze se dzaba "Zena nosi 3 stuba kuce" i duboko hvala za to. A ova Dzesika, posao joj je da se reklamira, ko hoce, nek' cita i gleda.
@Muckalica A kako ste tako ljubomorne jedna na drugu to je fascinantno! Mama je rodila lijepu, talentovanu, obrazovala se jos uz to se uda bogato,a ja tebi kad sam govorio uci skolu sineee ti si rekla hoces da se udas sad okopaji krompir,beri baje i gledaj turske serije... :D
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
simpaticna jessica
da je njoj probat krompirusu zaboravila bi ona na vjezbe
Volio bih sa njom vjezbati i dan i noc
Imal kakav bootycam? Hehe
ima i bolja vjezba od ove !
@OOgledalce može li detaljan opis vježbe samo stavi na kraju teksta RP 😂😂😂😂
@OOgledalce ...ima..kako daxnema🤗😁..samo ga treba " primat do jaja" svaki dan..🤗 sabahom i u aksham bar jedno 2x🤗😁bice zategnuta " ko madrac"🤗😂🤣