Komentari (32)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sve isti Članci. ....
Bolje se posteno najesti nego vjezbati
Kakve vježbe . Smanji ugljikohidrate više se kretati i eto rezultata. Govorim iz ličnog iskustva. Za 3 mjeseca sam izgubila 6 kg.Samo disciplina.
dobra girica
Nije fazon mršaviti. Već otkloniti uzrok, ne debljati. Znači smanjit hranu. Dok je pogrešan današnji standard da je normalno 3 do 5 jela, Herbert Shelton je smatrao da je dosta 1 do 2 jela. On je takođe tvrdio da postoje osobe koje se ne mogu udebljati nikako, bez obzira na količinu hrane. Višak hrane može otići u debljanje i u formiranje bolesti, npr rak, akne, gnoj, infekcije... Promijenite život. Jedite bolje a manje. Ubite dosadu nečim drugim, npr hobijem, uspijehom.
*uspjeh
Neko ne želi da smrša... neko je zadovoljan sobom pa kakav god da je. Danas slušam komentare muškarca bolje da ljulja već da žulja. 90% ih tako razmišlja. A meni je uvijek ljepše vitko tijelo od debljeg.
@KrkyBGood nisu žene strože jer to žele, nametnuli su vitko tijelo kao lijepo. A ta mi kultura zvuci kao nastrana pravo da ti kazem. Ako je neko deblji i osjeća se dobro kao takav, ne smeta mu, meni još manje smeta. A ja lično želim da budem vitka.