Komentari (4)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Danas je sve pretjerivanje i preser.uopceno ... svaka fiz.aktivjost za bilo koga je dobra i pozeljna, pa i vjezbe u teretani umjerene i normalne a ne dizanje tona i tona zeljeza, proteini, itd... umjerena i nornalna vjezba je pozeljna, joging ili prije brzo hodanje i nema sanse da te opici srce ili da dobijes nezeljene posljedice od brzog hodanja i laganog joginga ... teretana manje kilaze za jacanje muskulature ... zdrava hrana i vise vode piti prije svega ... i ne boj se ..
Tu zadnju recenicuydvije ste trebali na vrh staviti..ko ima problem bilo koju dijagnozu za srce-svakako mora prije bilo kakvih vjezbi kontaktirati Doktora..