Ipak ne jede isti obrok
26

Victoria Beckham otkrila detaljan plan ishrane: Jednu namirnicu kombinira uz sve

N. C.
Victoria Beckham detaljno je opisala svoj plan ishrane, ističući da jutro počinje s tri kašike jabučnog octa. Popije ih jer smatra kako joj to pomaže u čišćenju organizma i potiče metabolizam.

Potom je pojasnila da nakon što popije jabučni ocat potom konzumira šoljicu vruće vode i limuna te kafu. Potom najradije bira smoothie. Omiljeni joj je onaj od jabuke, kivija, limuna, špinata, brokule i chia sjemenki.

Prošle godine brzinom svjetlosti se proširila vijest da Victorija svaki dan jede isti obrok već 25 godina. Međutim, to nikada nije potvrila, a njen suprug otkrio je kako ona preferira ribu na žaru i povrće kuhano na pari.

"Također volim voće, ali ga ne jedem previše, jer ponekad od voća osjećam nadutost", objasnila je i dodala kako to ne znači da potpuno izbjegava ugljikohidrate.

Omiljena namirnica supruge bivšeg nogometaša je avokado pa ga kombinira gotovo u svakom obroku. Još je 2019. otkrila kako jede između tri ili četiri avokada dnevno i kako upravo avokado smatra zaslužnim za blistavost i zdravlje svoje kože.

Umjesto mesa radije bira morske plodove i ribu, a kao jedno od omiljenih jela ističe kozice s tekilom i limetom.

Morske plodovi su nešto što Victoria bira za večeru koje jede uz špagete. Međutim, špagete od tjestenine zamijenila je zdravom alternativom - tikvicama.