Olakšajte sebi trening
21

Uz novu FitPass aplikaciju "skeniraj i treniraj": Evo koje sve pogodnosti nudi

FitPass
FitPass
Iako je dokazano da vježbanje povoljno utječe na zdravlje, mnogi ljudi nemaju dovoljno vremena ili motivacije za ovu aktivnost. Naviku vježbanja možete stvoriti kao i svaku drugu - uz pomoć volje, motivacije, samodiscipline, dosljednosti i vremena. Naravno, to nije jednostavan posao...

Uz novu FitPass aplikaciju olakšajte sebi trening i uštedite vrijeme.

FitPass, kao kompanija od povjerenja kod koje ste navikli na stalne inovacije i prilagođavanja novim trendovima i zahtjevima tržišta, konstantno pokušava da pomjera granice i izađe u susret novim željama i potrebama svojih korisnika. Korisničko iskustvo, kako već postojećih FitPass članova, tako i budućih, im je veoma važno, te se trude da konstantno unapređuju sve elemente poslovanja.

Budući da smo u vremenu koje podrazumijeva mobile first tehnologiju, ni korisnici FitPassa ne zaostaju za ovim trendom.

Uvođenjem nove FitPass aplikacije ukida se korištenje plastificiranih kartica. Očitavanje u objektima je beskontaktno i ne može se desiti da karticu zaboravite kući, izgubite, a što je najbitnije od svega - štite planetu.

Osim toga, aplikacija donosi bezbroj mogućnosti: lista svih objekata na jednom mjestu, lista objekata koji se nalaze u vašoj blizini, status vaše fitpass članarine, fitpass promocije (savjeti, blogovi).

Potpuno je besplatna i možete je preuzeti putem GooglePlay-a, AppStorea ili AppGalleryja.

Uz FitPass članarinu omogućite sebi vođenje zdravog života. Trenirajte u mnogim sportskim centrima, teretanama, bazenima. Isprobajte jogu, ples, borilačke vještine i mnoge druge discipline i to po cijeni samo jedne mjesečne članarine.

Trenirajte gdje želite, kako želite i kad želite!