Komentari (6)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Na mjestu urednika ovog portala, "novinaru" koji je odvaj članak radio odbio bih pola plate na ime površnosti u izvođenju zadatka prepisivanja i mašinskog prevođenja tuđeg teksta, posebno zbog inače obaveznog navođenja izvora. Toliko grešaka ima da nema smisla pojedinačno ih navoditi.
"S obzirom da se kokice s zračnom kokicom prave bez ulja, ima malo kalorija – možete ga imati veliku količinu bez konzumiranja previše kalorija." Ima li gdje rodova, padeža, ičega - KlixE?
Samo vruća lepina, dimljeni sir, poli salama i Thomy majoneza. Najbolje za mršanje
kikiriki ali kao domaci nije kalorican hahahahahahhahaha, izvini morao sam, nemorate me ban :)
gdje se to prozovodi vještački kikiriki, jos niskokaloricni 😂