Komentari (19)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
A koliko istrcanih maratona podmladjuje arterije za 4 godine. Jedan? Tri? Deset? Pedeset? Pored toga , znaci ako budem imao 75 godina i redovno trcim maraton imacu arterije kao da imam 71 godinu? I nije neka razlika...
zato svi maratonci izgledaju tako mladoliko? (sarcasm)
Metar manje ili metar više od dužine maratona i propade podmlađivanje
Trčanje u prirodi, neformalno, udisanje svježeg zraka i aktivan život bez sumnje gode čovjeku i produžavaju život. Škole trčanja, maratoni, organizovano trčanje godi čovjeku ali posebno godi organizatorima koji od trivijalnosti pravi biznis. Radite ono što je dobro za vaše tijelo, um, ali i za vaš novčanik.
Ko će čekat 4 godine da se podmlade...
A ko ce trcat 4 godine
@2020krecemNoviList VJEŽBAJ P TI MATERINA