Komentari (21)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
zbog ovakvih budala je mala Ajša silovana
Osjećam se kao žena a ustvari sam muško
Ma de ba..... Ovo je bezze. Šta sad treba, pisoar u zenski WC zbog njih ugraditi? Ništa s ničim!
bolest se siri poput kuge
Brzinom kojom tvoja mama siri noge
što više poticanja razlika među ljudima, uz konstantno prikazivanje nenormalnosti normalnostima, to lakše upravljanje s njima. stara navada kapitalističkog roda. rusi su za ove pedere i transrodne srodnike penicilin. oni ne puštaju virus zaraze društva u svoju avliju.
same bošnje.
Znaci sad ce sve bioloski rodjeni muskarci pobjediti i to je to.. XD Zene su ovdje zajebane kako god okrenes.. Ovo transrodno je definitivno psihicki poremecaj...
Balkanikusi na aparatima.
Kako ih spriječiti ako budu mijenjali spol prije nastupa ?? I koji je osnov da se diskvalifikuju radi toga ako se te igre zovu transrodne ???
Velahavle.