Komentari (105)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Bolje nego one naše sarajevske instrukorte što iskaču iz paštete. Promovišu zdrav život a vikendom šmrču i loču. Ne do bog ih preko dana sresti.
Bravo djevojko! Obrazovana, mlada, lijepa, koja konkretno zna šta želi. Samo naprijed!
jao slatke pi*kice
Sponzorisani clanak, klix je pobrisao vise od polovine komentara koji nisu hvalospjev doticne iz Gorazda, kako je oni nazivaju Dame😂😂
nabijem te aljkavih usta
Ona je iustinu pravi profesionalac. U teretanu kada dodje mnogi od nas stariji učimo od nje. Pravilnije trenira od 99 % muškaraca. Bravo Tajna. Samo nastavi.
ima li instagram?
Tajna tajnu cuva
slatka tajna :)
Slatka Tajna
Goraždanke ( istočna Bosna ) žene najljepše 💪🖕
Tajna.. jesi to ti ..ocijuti? 😂
Izadji iz tog sela i pogledaj nakolo
crknite u sopstvenoj zlobi, baš zbog takvih u ovoj državi nema napretka ... 🍸
Svaka čast Tea... ja te poznajem i svaka ti čast... Goraždanke su najljepše žene, dame , a ti si jedna od tih . Želim ti mnogo sreće sa uspijes . ⚘
samo debili ne podržavaju mlade koji vape za uspjehom...
goraždanka
Seljanka