Komentari (25)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
jel učesnici posljedično oboljeli od respiratornih bolesti mogu tužiti organizatora zbog manjka informacija o NEkvaliteti vazduha na dan utrke??? zašto ste debili, trčite po planinama po čistom vazduhu ili da vas pustimo u rudnik neki debilu mrtvi dabogda se nakro tih para i trebale ti za lijeka
Želite li pronaći ženu za jednu noć? Dobrodošli na ==> www.XXDate.club
Bice klizavo
Trebali bi preko Poljina trcati, da him Sultanija dadne da se napiju na bashci vode iz shlaufa! Otkako joj cojk brezposlen, nejma da kupi soka na razmucivanje!
@trir hahaha
Hajd ba vise popustite malo. Svake sedmice neki maraton. Disat se ne moze. Bljuzga na sve strane ... Svake sedmice zastoji u saobracaju ... a svakako je non stop guzva ... jos nam i ovo treba. Da ste napravili te alternativne ceste i puteve pa hajd. U po zime maraton nidje veze ...pretjerujete!
Kome pati neka smeta!
https://youtu.be/SKZqkVu6syo Lud Zbunjen Normalan 262 nova ep
Ma top! Uujeeee! Oleee aaa!! 👏 Nego! Ekstremni BESPOSLIČARI, može li konkretna informacija i upute o odvijanju gradskog saobraćaja??? Kad su zastoji i gdje??
@Ljubicanstvena30 nema zastoja. Ne brini...samo nastavi ljenčariti.
U Sarajevu ima vise dzamija nego u Teheranu.Ovaj događaj će iskoristiti ekstremni muslimani...Bice verovatno kao u Bostonu...
A ti ekstremni glupko koristis KLIX za promociju svojih bljuvotina!
Sarajevo 🍻❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️
@dasamznao2 Smrad 💙💙💩💩💩👳👳