Komentari (10)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Lijepe djevojke te čekaju na -- Hotsial.Com
Zar smo i do ovakvih botova došli
Zuko Dzumhur se ne bi slozio sa ovim istrazivanjem: "Vidi one budale sto zuri? Pa zna li on da svako od nas ima zapisan broj broj koraka."
Čuj manji rizik od smrti! Glup naslov, umrijeti se Mora, jal vako il nako!
Valjda rizik od potencijalne prijevremene smrti (ma šta to značilo), a ne rizik od smrti. Svi smo u riziku od smrti svakodnevno. Rođenje i smrt su jedine dvije stvari kojim ne možemo upravljati i hvala Bogu na tome.
"Pokazalo se da je bez obzira na dob, spol ili rasu, više koraka značilo i manji rizik od smrti." Možda od prerane smrti, jer rizik od smrti se ne može smanjiti, smrt je jedina sigurna.
a ako neko pravi 20.000 koraka, nece nikada umrijeti?
Znaci, ako hodas i nikada ne stajes, onda neces nikad da umres. Bravo! Pronadjeno je rjesenje kako postati besmrtan. I sam hodam i trcim, ali nemojte preseravati sa ovim statistickim istrazivanjima, jer statistika je skup netocnih podataka.
Ja ću živjet 100 godina onda, ali nisam siguran da želim... pogotovo ne u ovoj zemlji.