Komentari (11)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Hah... Jedi sta god hoces, ali ne jedi koliko hoces i kreci se svaki dan. Ako potrosis vise energije nego sto si unijeo onda gubis tezinu. A sve ove dijete su prosipanje magle, osim ako nisu medicinski poravdane
not true
bice hljeb 5KM, svi cemo na dijetu
Ja izbacio hljeb iz obroka i za dvije tri sedmice smrsao preko pet kila
Lupeta... ! Skrob, odakle god da je, razlozi se do glukoze, tako da, jeo hladnu tjesteninu ili baklavu, isto ti je . Treba jesti umjerno, biti u kalorijskom deficitu ( unositi manje nego se potrosi ) i to je to.
Nemoš sarmu diskriminirat. Sarma=sreća, što je čovjek srećniji to zdraviji. Iz čega može da se proizvede logičan zaključak, više sarme to bolje. Sarma je za nas to ko za amere rok AND roll.
Hljeb?tjestenina?
Da, samo treba da je integralna. Vlakna u njoj smanjuju glikemijski indeks, te se ne opterećuje gusteraca da u kratkom roku mora izlučiti dosta inzulina, itd., itd
Konačno pametan članak na klix-u. Ako bi se ljudi ovako hranili, bolesti bi bile misaona imenica. Proguglajte "Dean Ornish", "Colin Campbell", "John McDougall", informišite se, promijenite život. Doktori vam sigurno neće pomoći, jer o ishrani nemaju ni osnovna znanja. To su najobičnije neznalice i propisivači recepata.
i naravo janjetina...
ja sam razvijen ko vodovod u stabandži, volio bih dobiti koji kilogram a sve mi mrsko ići u gym