Komentari (10)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Hvala na informaciji odoh smjesta da povratim 👍
opet ovi glupsoni nutricionisti pametuju. Živite u 21.vijeku,zar vam svima više nije jasno da ne deblja šta jedeš i u koliko sati jedeš?! Deblja jedino kalorijski suficit,a mrša vas kalorijski deficit.U prevodu,potroši više nego što pojedeš,smršat ćeš,,tj pojedi više nego što potrošiš i udebljat ćeš se. Šta tu nije jasno?!
Pa faleknut ću totalno onda
kako bez bijelog hljeba ? KAKO
svaki dan pomalo nesta zabranjuju
Znaci pivo nije problem? ... hej zeno hodi vidi sta ovdje pise
Visoko obradjeno meso je suho meso iz Visokog or what???
hrenovke, salame..
Sve umjereno, ali je važno i kretati se, spavati dovoljno i ne jesti kasno na veče. Osim toga, metabolizam čovjeka u četerdesetim godinama nije isti kao njegov metabolizam u dvadesetim godinama. Treba znati osjetiti kad si se najeo i da li trebaš jesti više. Osjeća li se u stomaku kao da si dobro jeo ili kao da si pojeo ciglu?
lakse receno kloni se ugljikohidrata