Komentari (12)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Izgleda da je moj mozak gluhonjem
Budi aktivan. Ne moras da treniras samo setaj. Jedi sve sto ti organizam trazi samo nemoj pretjerivati i nemoj kasno navece. Ma uvijek si ok, sve ostalo suplja.
Treba mi Zagrljaj. Dug. Nježan. I snažan. Zagrljaj koji govori "nedostajao si mi" "nedostajala si mi" "nije prošlo" Zagrljaj koji tješi i daje snagu. Bez riječi. Samo uzdah i mi........
💚💚😘🥰🧚‍♀️🐉💚💚
Možda bude sta od ovoga sto su otkrili, mozak sam topi masne stanice, a ti sjediš i uživaš. Jedini preduslov je da imaš mozak, ko ga ima taj će se i istopit, samo da ne pregoni
Kod mene se posvađali neuroni. Ne govore.
Moram pohvaliti kreativnost u biranju clanaka u klix-rubrici za mrsavljenje. Sve sami kljucevi mrsavljenja, od komuniciranja mozga s salom, do superdijeta, carobnog bilja, napitaka od limuna i vode. A ljudi ce svasta probati, osim onog sto zaista trebaju.
morel se to kako podmitit
Preko vibera?
Mi svakako ne koristimo mozak tako da nema nista od ovoga.
Drzi se jakog dorucka, fizicke aktivnosti, dobrog rucka i slabe vecere!
Vazda bilo i ostalo