Fitness
59

Održan drugi Sarajevo Training Convention

Klix.ba
U organizaciji Fitness & health studija Transform jučer je održana druga po redu konvencija Sarajevo Training Convention, a međunarodno priznati stručnjaci su podijelili svoja dragocjena znanja sa prisutnima.

Nakon što je prošlogodišnja konvencija ugostila oko 100 fitness i kondicijskih trenera, fizioterapeuta i rekreativaca, ovogodišnjim događajem Fitness & health studio Transform podigao je ljestvicu na veći nivo.

Konvencija je ugostila pet stručnjaka iz različitih oblasti sportskog treninga. Na pozornici su se redom mijenjali Tomislav Cvitanušić, Pero Kuterovac, Roni Kovačić, Nina Stojadinović i Asim Bradić. Na ovaj način prisutnima je ponuđeno mnoštvo aktuelnih i savremenih informacija, naučno utemeljenih dokaza i iskustva iz rada vrhunskih stručnjaka.

Svojim prisustvom događaj je uvelićao i dekan Fakulteta sporta i tjelesnog odgoja, dr. sci Haris Alić.

Nakon konvencije učesnicima su dodijeljeni certifikati o prisustvu. Fitness & health studio Transform još jednom želi istaći zahvalnost prijateljima događaja na čelu sa Vladom Kantona Sarajevo, te općini Centar Sarajevo, hotelu Courtyard by Marriott, Neofen, Olimpija, Segredo Doce i medijskim partnerima Klix.ba, RSG Radio i Antena Sarajevo.