Komentari (16)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
informacije za sjest i uz digitron računat
Ja samo vjerujem influencerima *saracasm 😉
Kakva ba jabuka tokom treninga, nisi na izletu - BCAA ili koja bombona dekstroze - mada voda je sasvim dovoljna ako se ispoštuje obrok prije treninga.
Pojma oni nemaju. Dvije najcesce vrste vjezbaca su oni koji hoca da "skinu" masne naslage i oni koji hoce da nabace misicnu masu. kod prve je potreban kalorijski deficit + proteini,kod drugih kalorijski sucicit + proteini... Karbohidrati ,da ,ali poslije vjezbanja u kombinaciji sa proteinima.Cuj jelo prije i tokom vjezbanja,mozda,mozda tokom vjezbanja neka energetska plocica,ali samo ako nije bilo obroka 2 sata prije vjezbanja.
šta jesti prije, za vrijeme i nakon SPAVANJA
Malokrvnost
Za kraj...dole Nacionalizam i Rat!
Za SDP...I want take easy rorad..https://www.youtube.com/watch?v=GIV8ZcDB8ps...Tales From The Borderlands Episode 5 End Credits Song (My Silver Lining)
smoriše sa ovim člancima teški su brate ko 93ća
A ova me je raskucila, jedan od najboljih RPG svih vremena...Baldalurs Gate je najbolje...;) https://www.youtube.com/watch?v=viM0-3PXef0...The Witcher 3: Wild Hunt OST - Sword of Destiny - Main Theme