Smanjuju tjelesnu težinu
61

Nova tajna holivudskih dijeta i brzog mršavljenja su injekcije za dijabetes

N. O.
Foto: Instagram
Foto: Instagram
Lijekovi za dijabetes postali su nova skupa dijeta Hollywooda, a obećavaju brzi gubitak pet do deset kilograma.

Elon Musk, koji je javno izjavio da ne voli vježbati nakon što je milijarderov otac kritizirao njegove loše prehrambene navike, posljednja je slavna osoba koja je priznala da koristi Wegovy, injekciju koja se koristi za hroničnu kontrolu tjelesne težine kod odraslih s pretilošću i dijabetesom tipa 2.

Na pitanje obožavatelja "Koja je tvoja tajna?" na Twitteru koji je također pohvalio njegovu novopečenu formu i figuru, Musk je odgovorio: "Post" i "Wegovy".

Milijarder je posljednji koji je priznao da je koristio Wegovy, visoku dozu popularnog lijeka za dijabetes semaglutida, koji je postao popularan na TikToku s poznatim osobama koje hvale njegove brojne prednosti.

Objava u kooj je Musk otkrio da koristi Wegovy (Screenshot s Twittera)
Objava u kooj je Musk otkrio da koristi Wegovy (Screenshot s Twittera)

Također, za mnoštvo slavnih osoba, uključujući Kim Kardashian, nagađalo se da koriste lijekove za mršavljenje, primijetio je jedan korisnik na TikToku kada je raspravljao o mršavljenju reality zvijezde nakon što je izgubila 20 kilograma.

"Kako je Kim K tako brzo smršavila? Je li i ona na Wegovyju?", upitao je tiktoker nakon njenog značajnog gubitka težine i objave Muskovog nedavnog tweeta o Wegovyju.

Također tu je i lijek Ozempic koji se sastoji od spoja, semaglutida, koji je namijenjen osobama s dijabetesom tipa 2 i koristi se za dugoročno upravljanje tjelesnom težinom. Međutim, koristi ga sve više ljudi koji žele brzo izgubiti pet do deset kilograma. Pokazalo se da pacijenti koji koriste Wegovy smanjuju tjelesnu težinu za 15 posto.