Komentari (8)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Naravno,..i Hegel i Sokrat i Anstajn i Tesla i Njutn i Bohr i Sekspir i Tolstoj i ...i...i...i..svi su dzogirali
Nema bolje vjezbe
Ma kakvo crno trcanje daj ti nama ove elektricne skutere a sto smo bolesni,debeli i metiljavi nikom nista
trčanje je besplatno: nema plaćanja članarina i sličnih troškova koje imaju oni koji idu u fitness centre ili na neku drugu vrstu aktivnosti. Jedino što trebate su kvalitetne tenisice i udobna odjeća i možete krenuti.
Prestanak hrane daje vam pamet. A ne ko što ljudi misle, šta pojesti za pamet. Ovo je otkrio Herbert Shelton u knjizi Fasting and Sun Bathing, poglavlje Mind and Special Senses During Fast. Jedan od razloga je što se ne troši energija na probavu. Da, jedenje hrane vam i troši energiju.
@Rambinjo .....najveci i najduzi postovi su Pravoslavni. Pravoslavni monasi imaju 'mokri' i 'suvi' post. Mokri je 21dan samo na vodi,..a suvi 21 dan cak i bez vode(samo se mogu usta isprati vodom i ispljunuti cak i ta voda) =Pravoslavni monasi garantuju da se dijabetis izlijeci za 14 dana , takodje visok krvni pritisak, sve vrste upala,..a nakon 21 dan covjek pocinje i da vidi bolje i da cuje...sva cula postaju visestruko bolja
Znam covjeka koji je izlijecio reumu i visok krvni pritisak 100% za samo 2 nedelje potpunog suvog gladovanja
Fudbaleri trce, Dzemo trci......