Komentari (15)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Može se o njoj diskutovati do ujutro. S kim je bila. Koga je muzla ali za fizički izgled joj se ne može prigovoriti. Kada pogledam ove od 20 godina sa onom gubama, silikonima u grudima i guzičetinom Naomi izgleda savršeno.
Mršave žene nikad nisu privlačne,jednostavno žena bez oblina,nije žena.Izgladnjivanje je bolesno i neprorodno,sredina zlatna u svemu brate najbolja.
Gledaj ramena bajo, mora se na kant slikat.
Što se tiče ljepote jel vi to ozbiljno ??!
Kako god jesti jednom dnevno je nezdravo
...u kontekstu današnjeg lifestyle nezdravo. Inače odraslom čovjeku koji cijeli dan provede mijenjjući stolice i kaučeve, jedan obilan obrok dnevno je sasvim dovoljan. Možda još koja čaša soka kao ova prostituka modernog doba.....i to je to. Tako je bilo tokom cijele ljudske historije. jednom dnevno obrok jednom dnevno seks :)
M I L F
Vala nije nešto posebno. od 1-10 ocijena neka mršava 6ica.
Bolje da ljulja nego da žulja.
Lujka sa poremecajem u ishrani
Ova laze, a da ne zna sta laze. Ona nikad u zivotu nije pojela kolac, a jos manje da je za cijeli zivot pojela jednu manju cokoladu.
Mnogima je uz oduzeti dah oduzela i imovinu...🦨
Rijetko odvratna pojava.