Kelly Brooke
0

Manekenka za koju kažu da ima savršeno tijelo izložena kritikama: Dobila sam nekoliko kilograma

D. J.
Foto: Instagram
Foto: Instagram
Prije nekoliko godina stručnjaci s univerziteta u Teksasu objavili su da je britanska manekenka i glumica Kelly Brooke vlasnica savršenog tijela, a magazin FHM proglasio ju je najseksi ženom svijeta.

Prema dostupnim podacima, Kelly je visoka 168 centimetara, a tada su njene mjere iznosile 99-63-91. Dodatni plus joj je taj što je potpuno prirodna i nije se podvrgavala nikakvim plastičnim operacijama.

Ipak, proteklih godina Kelly je odustala od dijeta te je nabacila nekoliko kilograma, zbog čega se često susreće s kritikama.

Priče o njenoj kilaži Kelly ne zanimaju, a jasno je istaknula da se ona svojim oblinama ponosi.

Za britanski The Sun se jednom prilikom požalila da ima koji kilogram viška i da joj grudi ne stoje onako visoko kao nekada, no time se ne zamara.

"Kad ostarite, osjećate se ugodno u svojoj koži. Shvaćate da to kako izgledate i nije toliko bitno, u godinama ste kad si kažete: 'To sam ja, s borama, spuštenim grudima i svim ostalim", rekla je Kelly, koja je kao 20-godišnjakinja smatrala da izgleda savršeno, no već tad je, prema njenim riječima, znala da to neće trajati zauvijek.

Ipak, fotografije u kupaćim kostimima kod 42-godišnje Kelly na Instagramu se mogu sve rjeđe vidjeti, što je vjerojatno posljedica negativnih komentara koje je redovito dobivala na račun svog izgleda.