Komentari (256)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Po ovim komentarima dole sam skontao koliko smo zatucan narod.Fizicka aktivnost u trudnoci (ne prevelika) pomaze u ocuvanju trudnoce i laksi porod.Mozda ce me neko radi ovoga napasti,ali to je tacno i naucno dokazano!
@Hustler https://www.google.ba/url?sa=t&rct=j&q=&esrc=s&source=web&cd=2&cad=rja&uact=8&ved=0ahUKEwiq-qqn2KTSAhUKPhQKHQOlDdcQFggfMAE&url=http%3A%2F%2Fhealthclub.rs%2Fzdrav-zivot%2Ffizicka-aktivnost-u-trudnoci&usg=AFQjCNFEPd4DmbQalDsv98LXNXZPGsfSMg
Tipicno glupi bosandjeros. Sve zna! A nema marke za kafu
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Moja zena je bila fizicki aktivna dan pred porod,ko i sve zene sto rade kod privatnika...
prodajem grejp jeftino
Super zena i odlicna sportistkinja.Samo naprijed i za manje od mjesec ces uzivati u svom malom grejpu :+)
Nije ovo clanak za nas mentalitet. Kod nas si zdrav ako jedes mese svaki dan, ako se kupas samo nedjeljom i ne izlazis dok se dobro ne osusi kosa, ako se cuvas propuha, ako imas stomacic pivski, ako ne pusis na prazan stomak, ne jasas po nekakvim planinama, ne skaces po nekakvim treninzima i ne dizes zeljezo ako te ne placaju za to, a ako te i uhvati kakva bolest, lezi i ne mrdaj dok ne prodje od paracetamola samo...
Svaki respect :) Lejli & svim ostalim ženama koje - kako u trudnoći, tako i inače drže do svog zdravlja. A i izgleda. Negativni komentari na račun ovog članka mogu doći samo od zatucanih balkanskih mužjaka i ženki. Nažalost, na ovim prostorima je normalno da se žena u trudnoći udeblja k'o krava, te da od poroda pa nadalje hoda k'o smlata. Žalosno.
Potpisujem. A tek komentari tipa "Ima čo'jeka i dvoje djece, a jesi vid'la kako se oblači i dotjeruje. Te minići, te f'izure, ne izlazi is kuće nenašminkana. Za koga se sređuje tako ti Boga..." Bljak!
@Marshmallow86 sve si dobro rekla, slazem se, samo ti usporedjivanje zene u trudnoci sa kravom nije trebalo. Nisu sve trudnoce iste, postoje i rizicne, isto tako ne reagiraju sve zene psihicki isto na porodjaj i ono sto slijedi poslije.
sto ne mogu na rende kora, fol uzivam u grejpu, ja sto ne mogu presera
A šta možeš?
Hahahahah, kako sam se ismijala uz ove komentare. Dobro je li iko pogledao video u kojem malo njisu bokovima sa lopticama, i razgibavaju se?! Pa ne dize niko ovdje tegove u trudnoci? Sta mislite da je zdravo trudnocu presjedit ili prelezati (osim naravno ako zena ima probleme zbog kojih je primorana lezati?). Kako ste vi bosanci ograniceni ko balkon! Da pogodim, ni sex u trudnoci nije pametna ideja?
Sto b' se kaz'lo: dok im se glave ne sudare
Aa šta vi znate šta dotičnoj dami treba i šta odgovara.Neradi salto,kolut naprijed i nazad.Neradi vratolomije neke,vec se zena malo relaksira uz lagane vjezbice
Zanimljivo je koliko muskaraca "sere" sta zena treba ili ne treba da radi (ne samo u trudnoci vec generalno) xD
Blago onome ko je u mladosti bio mlad.
Pozitivna:)
Ko uziva u grejpu, majke ti?
Sretno Lejla !
Jedan relaksirajući članak, nakon one krmadi...