Oduševio obožavateljice
0

Jason Momoa skinuo se u emisiji slavnog voditelja i pokazao nevjerovatnu mišićavu figuru

I. B.
Jason važi za jednog od najpoželjinijih holivudskih muškaraca (Foto: Screenshot)
Jason važi za jednog od najpoželjinijih holivudskih muškaraca (Foto: Screenshot)
Jason Momoa, jedan od najzgodnijih holivudskih glumaca gostovao je u emisiji "Jimmy Kimmel Live" tom prilikom priredivši publici posebno iznenađenje.

Zvijezda "Aquamana" odlučila je pokazati mišićavo tijelo uoči priprema za novu ulogu.

Skinuvši lila sako i ljubičasti svileni komplet, Momoa je ostao samo u tradicionalnoj havajskoj nošnji "Malo", koja je više toga otkrila, nego pokrila, a taj se dio naročito dopao pripadnicama ženskog spola.

"To je tradicionalni Malo, to Havajci nose", objasnio je 43-godišnjak rođen u Honoluluu, pojavivši se u kompletu čiji se donji dio sastojao od tangi.

Glumac je objasnio kako trenutno radi na novoj Appleovoj seriji "Chief of War" te da ovakvo što nosi svakoga dana.

"To je ono što nosim svaki dan, a upravo sam se spremao za ulogu jer se volim uživjeti u lik pa sam sunčao svoju bijelu stražnjicu", rekao je glumac.

"Zapravo više ne volim nositi odjeću. U ovome sam svaki dan. Nosim ga svo vrijeme", rekao je.

Jason je iskoristio priliku da još jednom pokaže svoju nevjerovatnu figuru i tetovaže po tijelu, dok se iz studija čula vriska publike.

Slavni glumac nije oduvijek bio "filmski" građen, međutim, određene televizijske uloge u kojima se proslavio zahtijevale su da glumac otpočne s jačim treninzima, koji su na kraju rezultirali da ima vidno oblikovana prsa i mišiće.

Inače, početak ove godine, Jason je obilježio objavivši razvod od svoje supruge Lise Bonet, s kojom se vjenčao 2017. godine.

Par se upoznao u jazz klubu 2005. godine, a zajedno imaju i dvoje djece, 13-godišnjeg sina Nakoa-Wolfa Manakauapoa Namakaeha Momou te 14-godišnju kćerku Lolu Lolani Momou.