Komentari (7)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Tekst je uglavnom pogrešan, kao i ove "trendy" interpretacije Tabate. Jedina prava Tabata vježba je ona sa trčanjem - 20 sekundi "koliko te noge nose" bukvalno i 10 sekundi hodanja, sve osam puta - i predviđena je za ljude koji su već u dobro dobroj kondiciji. Ovo ostalo je prilagođavanje imidža i zloupotreba imena, i gubi smisao same vježbe i njene predviđene namjene
O ovome je meni moj Dedo Muzaferija govorio mnogo prije ovog Japanca,samo drugacije vjezbe,isto ukljucuju sve misicne skupine a to su kosenje,kupljenje sijena,donijet vode sa Bunara uzbrdo nekih 100metara al ja sam uvjek volio pojst a nisam volio vjezbat . .a opet me djedo najvise volio,uvjek svima govorio nek je on meni zdrav i ziv-sto bih znacilo nije bio ni za ceg . .
Pa to je izmišljaju toplu vodu i ja isto kao i tvoj pametni dedo sam znao za ovo sto sada zovu tabata davnih dana
Glupost
Znači odsada ću na poslu intenzivno da radim samo 4 minuta u satu.