Komentari (34)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Stara koka, dobra juha.
Jedi je ti
Kažeš li svojoj ženi kad briše prašinu HastalDaBlistaBejbe?
Ženstvenost ili imaš ili nemaš. Niti je možeš steći vježbom niti postići šminkom.
Bravo. Bitna je ženstvenost i energija, a to se svakako ne stiče u teretani, iako izgleda mnoge tako misle pa se ubiše od fotkanja u teretani pa na Instagram. Što se tiče Indire ona je meni više "jaran" kategorija. :)
@OxygenRed Ma dobro, pojam bitnog je sasvim individualan. Nešto što je tebi lijepo i važno neko drugi neće ni primjetiti i obratno. Nego sam komentarisala baš taj pojam ženstvenosti. To je čini mi se skoro pa urođeno. Imaš žene koje proputuju cijeli svijet, sve u svili i kadifi a i dalje imaju korak od metar i pol, krupne šake kojima mašu kad govore, gurkaju sagovornika i prekidaju ga u pola rečenice. Čudno je kako su neke sitnice baš teško savladive.
Pola vjezbi pogresno radi… al ko radi ne boji se da ne zaradi…
pisaj je....vaga haman 50 godina moze bit ko pracka zategnuta...al 20 je 20 puter je puter
jedino još to može, em ne pjeva em niko ne dere
Bedevija
ha ha ha Ne zna omladina šta je "Bedevija" i ko je to bio :)
U teretani se sagorjevaju novci he he
Ona izgleda kao da nikad nije ni izlazila iz teretane.
Ova mi lici kao starija sestra id nase Hane samo kracom kosom
Predobra
Boli je qrc
Isto ko da je neko tuca!