Komentari (9)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kod nas gradovi jos uvjek nemaju niti vode za kupanje, kamoli pitke vode. Za nas da vodimo racuna o plastici je nedostupno 95% gradjana i seljaka. Koja vlast nam rijesi probleme ciste pitke vode, i zagadjenog zraka za takve ljude glasam. Isto tako bih se trebale napraviti detaljne karte i svugdje pristupacne o tome gdje je deminirano da ljudi mogu ici malo u planine i na divlje rijeke. Te 3 stvari rjesiti, dok sam ziv glasam za te ljude i da treba pjesaciti 10km do glasacke kolibice.
Dva bureka nosim u plasticnoj vrecici kuci. Znaci to me deblja. Od sad u papirnatoj.
🤣🤣🤣
Jes vala bas, ne treba ni papir bona-ko zna sta se valjalo po papiru. Burek u ruke, ni viljuske, niti noza, ko covjek zagrizes posteno onako vrucog, mirisnoga.
Uvijek neko novo opravdanje za ove guzlate, umoriste se izucavajuci nauku da opravdate debljinu umijesto a lakse bi vam bilo da spustite kasiku i probusite tanjir
Prije su tonaže koristili izgovor da imaju teške kosti. Sad će biti: Joj šuti, udebljao sam se 15 kila od one plastike. Dodaj mi tu baklavu, matere ti. Haman mi opet spao nivo plastike, traži mi se šećer.
Meni samo cice rastu od plastike... hahahaha