Raznolik izbor
3

FitPass Loyalty Klub je tu: Iskoristite mnogobrojne popuste njihovih partnera

FitPass
FitPass
Pretpostavljamo da ste do sada već svi čuli za FitPass, zar ne? Za one koji još uvijek ne znaju, FitPass je najveći sportsko-rekreativni program u Bosni i Hercegovini. Sa samo jednom članarinom možete koristiti preko 100 sportskih i rekreativnih objekata u BiH, na području preko deset gradova.

Nedavno, FitPass je svoje poslovanje prilagodio savremenoj tehnologiji i implementirao aplikaciju za sve svoje korisnike, osiguravši njihovo zadovoljstvo te samim tim stvorivši lojalnu bazu istih.

Kontinuiranim radom, trude se i dalje poboljšati kvalitet svoje usluge i unaprijediti elemente svog poslovanja.

U skladu s tim, predstavljaju novi FitPass projekat, na koji su posebno ponosni, a to je FitPass Loyalty Klub.

FitPass Loyalty Klub podrazumijeva da svaki aktivni FitPass korisnik ima mogućnost da iskoristi raznorazne popuste i pogodnosti kod njihovih partnera. U pitanju su: sportske trgovine, trgovine zdrave ishrane, trgovine sa suplementima, te mnogi drugi partneri sa kojima dijelimo istu ideju, a to je – zdravi način života.

Također, na ovaj način, FitPass želi pokazati zahvalnost za lojalnost njihovih postojećih korisnika koju im pokazuju godinama unazad, ali i podstaći one koji to nisu da isprobaju njihovu uslugu te insprisati ljude da sa lahkoćom vode zdraviji način života.

FitPass vas u saradnji s partnerima nagrađuje

Pratite FitPass na društvenoj mreži Instagram i uskoro ćete biti u mogućnost osvojiti mnogobrojne poklone u saradnji sa njihovim partnerima, bez kojih ništa ne bi bilo moguće, a to su: Intersport, Herbal Spa, Body Space, Maksuz, Biofan, Suplementi.ba, Elit Nutrition, Proteini.si, Bambina, Api Wellness, Bracom, Inn Sport i tershouse.

Ukoliko ste aktivni FitPass korisnik ili ćete to tek biti, nikako nemojte propustiti da posjetite njihov profil i učestvujte u osvajanju zaista vrijednih nagrada koje su za vas pripremili u narednom periodu.

FitPass vjeruje u dugotrajne odnose i to je ono što njihov Loyalty Klub promoviše. Njihova zajednica vjernih korisnika je srce ovog brenda i raduju se što imaju priliku nagraditi svoje korisnike za njihovu lojalnost i podršku.

Zahvaljuju se što ste dio njihove priče i što doprinosite njihovom uspjehu.

Više o FitPass Loyalty Clubu i njihovim partnerima, pročitajte na sljedećem linku.